Deprecated: class-phpmailer.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /data/sites/web/minervabotenichicksbe/www/wp-includes/functions.php on line 4967

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/sites/web/minervabotenichicksbe/www/wp-content/plugins/wpml-string-translation/inc/functions.php on line 22
Varen met Kapitein I Minerva Boat Company te Gent

Varen met kapitein

U vaart zelf met de boten van Minerva. Het is echter ook mogelijk te varen met kapitein.

Om te varen met de bootjes en luxesloepen van Minerva Boat Company heeft u geen vaarbrevet nodig en is er ook geen ervaring vereist. De minimum leeftijd is wel 18 jaar.

Er is bekwaam personeel aanwezig voor alle nuttige info, raad en aanwijzigen.

Verkiest u echter om zelf niet te varen, dan is het mogelijk een kapitein in te huren tegen € 30 per uur bovenop de huur van de boot.

Dit moet dan wel minstens 24uren op voorhand worden aangevraagd.

 
 

Op zoek naar een luxe-jacht met kapitein? Hiervoor kunt u terecht bij Bart van Cruise 4 Two.

Cruise 4 Two biedt vaartochten aan in en rond Gent en heeft een aantal luxe-jachten varen. Per jacht kunnen maximum 12 personen meevaren. Bij interesse gelieve rechtstreeks contact op te nemen met Bart.

Cruise 4 Two
email: bart@c42.be
website: www.Cruise4Two.be
+32 475 49 63 38