Deprecated: class-phpmailer.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /data/sites/web/minervabotenichicksbe/www/wp-includes/functions.php on line 4967

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/sites/web/minervabotenichicksbe/www/wp-content/plugins/wpml-string-translation/inc/functions.php on line 22
Communiefeest op het water I Minerva Boat Company te Gent

Communiefeest

Wilt u een niet traditioneel communiefeest organiseren voor uw zoon of dochter? Doe dan beroep op Minerva Boat Company te Gent. We zorgen ervoor dat deze dag onvergetelijk wordt voor uw gasten en natuurlijk ook voor de communiecantjes!

Het organiseren van een communiefeest thuis zorgt altijd voor een pak voorbereidingen en kopzorgen, niet enkel vooraf maar ook achteraf. Meer en meer mensen kiezen er dan ook voor het communiefeest van hun zoon of dochter op een externe locatie te houden.

Een communiefeest bij Minerva

Een communiefeest bij Minerva Boat Company is een garantie op plezier voor iedereen!

Bij Minerva Boat Company kan u boten en luxe sloepen huren van 4 tot 12 personen. U staat zelf aan het roer. Zo kan u volop genieten van elkaar en van de schilderachtige omgeving van de Leie in en rondom Gent. U mag gerust de boot versieren, maar let er wel op geen versiering te gebruiken die in contact met water kleur afgeeft, zoals bv. gekleurd papier en gekleurde rozen.

Om onze boten en luxe sloepen in perfecte staat te houden, vragen wij enkel een aantal minimale
afspraken te respecteren: geen huisdieren en geen dronken bestuurders of passagiers. Zwemmen is verboden.

Natuurlijk is het toegestaan eten en drinken (in beperkte mate) mee te nemen op de boten en luxe sloepen. Let wel:  geen oliehoudende producten meebrengen.

Ook de combinatie van een boottocht met een bezoek aan één van de heerlijke restaurants langs de vaarroute is een mogelijkheid. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden betreffende catering.

Boek nu je boottocht!

Minerva heeft een vloot van tientallen boten en luxe sloepen. Wegens de drukte is het best om tijdig te reserveren. Zo bent u zeker dat er genoeg boten beschikbaar zijn voor gans uw team.

Voor een schitterende en origineel communiefeest, contacteer Minerva Boat Company op nummer +32 9 233 79 17 of boek online! Contacteer ons ook gerust voor de mogelijkheden betreffende catering.