Deprecated: class-phpmailer.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /data/sites/web/minervabotenichicksbe/www/wp-includes/functions.php on line 4967

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/sites/web/minervabotenichicksbe/www/wp-content/plugins/wpml-string-translation/inc/functions.php on line 22
Afstudeerfeest I Graduation party op het water! I Minerva Boten te Gent

Afstudeerfeest

U bent net afgestudeerd en u wil dat op een leuke en originele manier vieren? Huur dan een bootje of luxesloep bij Minerva Boat Company te Gent! Zo bent u er zeker van dat uw afstudeerfeest een onvergetelijke gebeurtenis wordt!

Een afstudeerfeest organiseren bij Minerva

Het voelt heerlijk aan afgestudeerd te zijn. Geen examenstress meer en het broodnodige stukje papier eindelijk op zak. Dat verdient dan ook een feestje!

Een afstudeerfeest bij Minerva Boat Company is een garantie op plezier voor iedereen!

Bij Minerva Boat Company kan je boten en luxe sloepen huren van 4 tot 12 personen. Je staat zelf aan het roer. Zo kan je volop genieten van elkaar en van de schilderachtige omgeving van de Leie in en rondom Gent. Je mag gerust de boot versieren, maar let er wel op geen versiering te gebruiken die in contact met water kleur afgeeft. 

Om onze boten en luxe sloepen in perfecte staat te houden, vragen wij enkel een aantal minimale afspraken te respecteren: geen huisdieren en geen dronken bestuurders of passagiers. Zwemmen in de Leie is ook verboden.

Natuurlijk is het toegestaan eten en drinken (met mate) mee te nemen op de boten en luxe sloepen. Let wel: geen oliehoudende producten meebrengen!

Ook de combinatie van een boottocht met een bezoek aan één van de heerlijke restaurants langs de vaarroute is een mogelijkheid. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden betreffende catering.

Boek nu je boottocht!

Contacteer Minerva Boat Company op nummer +32 9 233 79 17 of boek online! Contacteer ons ook gerust voor de mogelijkheden betreffende catering.